بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه

کره شمالی آمریکا را «حامی تروریسم» خواند

کره شمالی در سالروز حمله به سفارت این کشور در مادرید با انتشار بیانیه‌ای گفت اجتناب آمریکا از استرداد مهاجم نشان داد واشنگتن حامی تروریسم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر. کره شمالی از آمریکا به دلیل امتناع از استرداد مردی که متهم به حمله به سفارت کره شمالی در اسپانیا در سال ۲۰۱۹ بود، انتقاد کرد و تاکید کرد واشنگتن از تروریسم محافظت می‌کند.

 

براساس گزارش رویترز، سفارت کره شمالی در مادرید به مناسبت چهارمین سالگرد حمله، بیانیه‌ای صادر کرد. پیونگ یانگ این حادثه را نقض شدید حاکمیت خوانده از آن به عنوان حمله تروریستی یاد کرده است. همچنین آمریکا را به دلیل عدم تحقیق کامل درباره این حادثه و امتناع از استرداد رهبر آن کریستوفر آئن، متهم کرده و آن را نقض قوانین بین المللی می‌خواند.

 

آئن یک تفنگدار سابق آمریکایی که به عنوان یک فعال حقوق بشر کار می‌کرد، در آوریل ۲۰۱۹ در لس آنجلس دستگیر شد، اما سه ماه بعد با وثیقه ۱.۳ میلیون دلاری آزاد شد.

 

سفارت کره شمالی در مادرید در بیانیه‌ای گفت: «آئن باید به شدت مجازات شود، زیرا او آسیب‌های روحی، جسمی و مادی شدیدی را به اعضای و کارکنان دیپلماتیک و خانواده‌های آن‌ها وارد کرده است.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «اما آمریکا آشکارا از اقدامات تروریستی علیه شهروندان ما در خارج از کشور بر اساس ادعا‌های بی‌اساس حمایت می‌کند».

 

سفارت کره شمالی رفتار واشنگتن را سرقت در روز و گانگستری خواند و خواستار عذرخواهی رسمی و غرامت و دستگیری و استرداد مهاجمان شد.

 

مقامات اسپانیایی متجاوزان را اعضای گروهی به نام دفاع مدنی Cheollima یا Free Joseon اعلام کردند که به دنبال سرنگونی کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی بودند. این گروه اعلام کرده در ماجراهای سفارت دست داشته اما اعضایش به داخل سفارت دعوت شده بودند.

 

اسناد دادگاه آمریکا ادعا می‌کنند که مهاجمان رایانه ها و تلفن های همراه را از سفارت خارج کردند و پس از فرار به آمریکا، اف بی آی تحویل دادند. پلیس فدرال آمریکا نیز این اقلام را به مقامات اسپانیایی پس داد و به تدریج به سفارت کره شمالی بازگردانده شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
0
0
آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار، هر دو همچنان حامی اصلی تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی هستند و سازمان های بین المللی خیانتکار هم شریک جرم جنایت های آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار و مزدورانشان هستند.
اسرائیل جنایتکار از سال 2011 تاکنون به تروریست ها در سوریه حقوق و سلاح می دهد و همچنان نیز ادامه می دهد.
آخرین اخبار